Portfolio

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van sites die ik heb gemaakt en/of die bij mij in onderhoud zijn:

Voor Timmer- en onderhoudsbedrijf Terstegen te Houten is deze site ontworpen (2012).

Vrienden van de Vorm

Deze is in 2011 gemaakt t.b.v. de stichting "Vrienden van de Vorm", die het werk van schrijver Geerten Meijsing meer onder de aandacht wil brengen en hem financieel wil ondersteunen. Deze wordt door mij bijna dagelijks geüpdate met nieuwe gegevens.

bikers without borders
Bikers without borders

Deze is gemaakt voor een vriendenclub die ten bate van een goed doel een fietstocht hebben gemaakt van Turijn naar Limburg. Aangezien dit evenement reeds voorbij is, wordt deze niet meer bijgehouden.

Amsterdamcanalapartment
Amsterdamcanal
apartment

Via deze site wordt een appartement in Amsterdam verhuurd. Deze site is in 2006 gebouwd en is sindsdien in regulier onderhoud.
Karindienaar
KarinDienaar.nl

Karin Dienaar verzorgt cursussen Nederlands, onder andere voor au-pairs. Daarnaast doet ze redactionionele correctiewerkzaamheden. Deze site is niet door mij gebouwd, wel verzorg ik incidenteel onderhoud aan deze site.

Bovenstaande sites die ik heb gebouwd, zijn gemaakt naar de wensen van de betrokken klanten. Uiteraard zijn er meer functionaliteiten mogelijk. Uiteraard kan en wil ik u daarover informeren en deze implementeren.